Michal Matějovský oceněn na vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Královéhradeckého kraje za rok 2009

Michal Matějovský převzal ocenění v soutěži NEJLEPŠÍ SPORTOVEC ROKU 2009
- Hradec Králové, 30. 3. 2010 -

Kongresové centrum Aldis v Hradci Králové hostilo v úterý 30. března 2010 vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Královéhradeckého kraje za rok 2009. Akci pořádalo Královéhradecké krajské sdružení Českého svazu tělesné výchovy, noviny Deník a produkční a marketingová společnost ČOK-CZ a pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje Bc. Lubomíra France.

Z celkového prvenství se radovala orientační běžkyně Dana Brožková, která o svém triumfu rozhodla zejména ziskem zlaté medaile na mistrovství světa na krátké trati. Jezdec týmu SUNRED-BRT Michal Matějovský získal spolu s dalšími dvěma automobilovými závodníky - Josefem Králem a Janem Kopeckým - ocenění v kategorii "Mimořádné sportovní zásluhy o reprezentaci kraje".

Na slavnostním galavečeru byla přítomna řada osobností kulturního i politického života, v programu pak vystoupila mimo jiné zpěvačka Monika Absolonová a biketrialista Tomáš Zedek.

Oceněnný Michal Matějovský spolu se senátorem JUDr. Miroslavem Antlem Spolu s Michalem Matějovským převzali ocenění Josef Král a Jan Kopecký Michal Matějovský v kruhu přátel během slavnostního večera v královéhradeckém Aldisu Stanislav Matějovský spolu s Milanem Maděryčem během předávání cen pro nejlepší sportovce roku 2009 v královéhradeckém ALDISU

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto