Matějovští na závodě trucků v Mostě

Jiří Kroužek, Stanislav Matějovský a Adam Lacko před startem zavodu v Mostě
- 29. 08. 2010, Most -

Minulý víkend se jel jeden ze závodu Evropského závodu tahačů v Mostě, pod názvem Renault Trucks Czech Truck Prix 2010. Na pozvání majitele autodromu Jiřího Kroužka se přijeli podívat Standa i Michal Matějovští. Michalův otec na Mosteckém autodromu zažíval jedny z největších úspěchů svého závodnického života. "Jsem velmi překvapen vzestupem truckového závodění, na tracích jsem nebyl mnoho let a jak v technice, tak v zázemí se udělal velký pokrok. Pohybuji se nyní v prostředí závodů WTCC a mohu konstatovat, že truckové zázemí v ničem nezaostává, potkal jsem tady také mnoho známých z let kdy jsem ještě závodil."řekl během závodů v Mostě Stanislav Matějovský.

Spolu s Michalem navštívili tým MAN tým Egona Allgauera, stáj Buggyra a také tým MKT Technology Maria Kresse, který připravuje vozy Renault. "Měl jsem možnost si sednout do vozu Renault a byl to skvělý pocit. Setkal jsem se s Adamem Lackem a Davidem Vršeckým a oběma jsem při závodě hodně fandil. Chtěl bych také pogratulovat Adamovi ke druhému místu v nedělním závodě, jel opravdu výborně. Bylo by určitě zajímavé zpestření se v trucku někdy svézt, když jsem měl 18. narozeniny, tak mě táta nechal svézt v závodní Tatře, ale nyní se už soustředím na další závod Eurocupu, který se jede o nadcházejícím víkendu na okruhu v německém Oscherslebenu." konstatoval po závodech v Mostě Michal Matějovský.

Adam Lacko a Michal Matějovský Michal Matějovský spolu s Milotou Srkalem u trucku Adama Lacka Michal Matějovský spolu s bývalým francouzským závodníkem Calve Adam Lacko obsadil v Mostě vynikající druhé místo Michal Matějovský, Roman Seidl a Adam Lacko Michal si vyzkoušel posez v trucku Michal Matějovský a Mario Kress Michal v diskusi s Davidem Vršeckým

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto