Jiří Forman opět Mistrem České republiky

Jiří Forman zvítězil v závodech motokár třídy ROTAX MAX a stal se již podruhé Mistrem ČR v této třídě
- 26. 09. 2010, Vysoké Mýto -

Závěrečný seriálu Mistrovství ČR v závodech motokár, třídy ROTAX MAX, ve Vysokém Mýtu se během posledního zářijového víkendu jezdci ČSMS Jirkovi Formanovi, jedoucímu v barvách týmu MS Kart, skutečně vydařil. Po celý víkend podával stabilně vyrovnané velmi dobré výkony, díky kterým získal ve finálových závodech 2x první místo a po sečtení všech výsledků pak získal i první mí místo v celkové klasifikaci jezdců, a tím i titul Mistra ČR v závodech motokár třídy ROTAX MAX. Krátký videozáznam z tohoto závodu je na portálu YOU TUBE (http://www.youtube.com/watch?v=M7KFZvOdTpo).

K samotnému průběhu závěrečných závodů českého mistrovství sám dvojnásobný držitel mistrovského titulu Jiří Forman dodává: "Po vcelku solidně zajetém sobotním měřeném tréninku, jsem do finálových jízd startoval ze třetí řady. Během obou nedělních jízd panovalo velmi chladné a deštivé počasí. Na to jsem však zvyklý a spíše mi takové počasí vyhovuje než naopak. Postupně se mi tak podařilo v obou jízdách dostat se na čelní pozici a tu jsem pak udržoval až do konce závodu. Jsem rád, že jsem obhájil titul Mistra ČR i pro letošní rok. Moc bych chtěl i letos poděkovat společnosti ČSMS a týmu MS Kart za výbornou práci. Děkuji také svému mechanikovi Jirkovi Kahudovi a všem dalším, kteří mě v motosportu podporují. Děkuji."

Jiří Forman během závodů MČR ve Vysokém Mýtě Jiří Forman během závodů MČR ve Vysokém Mýtě Jiří Forman během závodů MČR ve Vysokém Mýtě Jiří Forman během závodů MČR ve Vysokém Mýtě

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto