Úspěšnou sezónu zakončil tým SEAT Sport Slovakia v Piešťanech

Ze společného závěrečného setkání týmu SEAT Sport Slovakia v Piešťanech
- 04. 12. 2010, Piešťany -

Čerství mistři republiky Michal Matějovský a Vlado Hybáček se s celým týmem SEAT Sport Slovakia sešli tentokrát ne na okruhu, tak jako tomu bylo celou sezonu, ale v hotelu Diana v Pieštanech, na slavnostním závěrečném posezení, aby společně zhodnotili a zavzpomínali na letošní okruhová zápolení. "S právě končící sezónou jsme velmi spokojeni, auto fungovalo skvěle a celý tým taky. Chceme oba všem z týmu poděkovat a už se těšíme na sezónu příští sezónu, kde nás čeká obhajoba titulu." řekl při sobotní večeři šéf týmu a jezdec Vlado Hybáček.

Už nyní začala příprava na příští rok. Vůz SEAT Leon TDI dozná několika vylepšení. Závody v roce 2011 pro tým začínají brněnským víkendem 22.-24.4.2011 a pokračují na okruhu v Poznani ve dnech 27. -29.5., v Mostu se pojede ve dnech 10.-12.6. a 5.-7. 8., dále následuje slovenská Potoň ve dnech 19.- 21.8. a poslední dva závodní víkendy se odehrají na brněnském Masarykově okruhu a to ve dnech 23.-25.9. a 14. -15. 10., kdy se pojede tradiční poslední závod sezóny - brněnský Epiolog.

Ze společného závěrečného setkání týmu SEAT Sport Slovakia v Piešťanech Ze společného závěrečného setkání týmu SEAT Sport Slovakia v Piešťanech Ze společného závěrečného setkání týmu SEAT Sport Slovakia v Piešťanech Ze společného závěrečného setkání týmu SEAT Sport Slovakia v Piešťanech

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto