Matějovský daroval svoji závodní kombinézu

Michal Matějovský daroval výherci vědomostní soutěže Martinu Šímovi svoji závodní kombinézu
- 08. 12. 2010, Praha -

Ve středu v podvečer se konala v krásném prostředí autosalonu SEAT společnosti AUTO JAROV v Praze malá slavnost. Sešli se zde automobilový závodník a čerstvý držitel titulu Mezinárodní mistr ČR v závodech automobilů na okruzích ve třídě do 2000 ccm Michal Matějovský a Martin Šíma, dvacetiletý student fakulty strojírenství ČVUT v Praze a zároveň také vítěz vědomostní soutěže pořádané motoristickým webovými portály www.ceskeokruhy.cz a www.csms.cz.

Michal na setkání předal vítězi svoji závodnickou kombinézu a další drobné upomínkové předměty. "S Martinem Šímou jsem si velmi dobře popovídal. Je vidět, že se o motosport velmi zajímá a dobře se orientuje jak v závodní technice, tak i v organizaci jednotlivých motoristických soutěží. Jsem tedy rád, že moje závodnická kombinéza, se kterou jsem absolvoval mimo jiné i svůj první závod ve FIA WTCC, bude v dobrých rukou. Chtěl bych také poděkovat vedení společnosti AUTO JAROV, že nám umožnila toto setkání uskutečnit ve zdejším velmi reprezentativním prostředí autosalonu SEAT. " řekl po setkání s výhercem vědomostní soutěže Michal Matějovský.

Ze slavnostního setkání v autosalonu SEAT AUTO JAROV s výhercem vědomostní soutěže www.ceskeokruhy.cz Ze slavnostního setkání v autosalonu SEAT AUTO JAROV s výhercem vědomostní soutěže www.ceskeokruhy.cz Ze slavnostního setkání v autosalonu SEAT AUTO JAROV s výhercem vědomostní soutěže www.ceskeokruhy.cz Ze slavnostního setkání v autosalonu SEAT AUTO JAROV s výhercem vědomostní soutěže www.ceskeokruhy.cz Ze slavnostního setkání v autosalonu SEAT AUTO JAROV s výhercem vědomostní soutěže www.ceskeokruhy.cz Ze slavnostního setkání v autosalonu SEAT AUTO JAROV s výhercem vědomostní soutěže www.ceskeokruhy.cz Ze slavnostního setkání v autosalonu SEAT AUTO JAROV s výhercem vědomostní soutěže www.ceskeokruhy.cz Ze slavnostního setkání v autosalonu SEAT AUTO JAROV s výhercem vědomostní soutěže www.ceskeokruhy.cz

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto