Matějovský navštívil dílny týmu Křenek Motorsport

Michal Matějovský si vyzkoušel novou sedačku Sparco pro letošní sezónu
- 7. 2. 2014, Praha -

Zhruba před týdnem bylo oznámeno, že tým Křenek Motorsport bude také v letošní sezóně startovat v celém seriálu mistrovství Evropy cestovních vozů - FIA ETCC 2014 a současně se Michal Matějovský stal prvním oznámeným jezdcem tohoto týmu pro letošní sezónu. Michal bude také v letošní sezóně startovat na voze BMW 320si a v uplynulém týdnu se zúčastnil prací na přípravě tohoto vozu pro letošní sezónu.

"Na přípravě vozu a jeho úpravách se intenzivně pracuje v dílnách týmu Křenek Motorsport. V závěru tohoto týdne jsem se některých prací zúčastnil i já a mimo jiné jsem měl možnost vyzkoušet si posez a nastavení nové sedačky Sparco. Musím říci, že je zase o něco lepší než ta předchozí a už se těším na první ostré testy. Kdy a kde tyto testy budou, to ještě záleží na řadě okolností. Nejspíše zamíříme na slovenský Slovakia Ring, ale to vše podle místních a klimatologických podmínek", informoval po návštěvě dílen Michal Matějovský.

Příprava vozu BMW 320si pro Michala Matějovského v dílnách týmu Křenek Motorsport Příprava vozu BMW 320si pro Michala Matějovského v dílnách týmu Křenek Motorsport Příprava vozu BMW 320si pro Michala Matějovského v dílnách týmu Křenek Motorsport Příprava vozu BMW 320si pro Michala Matějovského v dílnách týmu Křenek Motorsport

Příští závody

Media foto